Pressió per accelerar la construcció del nou ambulatori

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès promourà una plataforma d'entitats i veïns

Societat

La construcció de l'equipament està prevista per al curs 2020-2021
La construcció de l'equipament està prevista per al curs 2020-2021

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès posarà en marxa les pròximes setmanes una campanya per mirar d'accelerar la construcció del nou centre d'atenció primària (CAP) al municipi.

El nou equipament sanitari, que segons CatSalut actualment es troba en fase d'estudi i que es preveu que es construeixi darrere de l'Ajuntament a partir del curs 2020-2021, "és una necessitat des de fa molt temps; el CAP actual està molt malament i no podem esperar més", apunten des de la plataforma.

Per això promouran accions per mirar de pressionar la Generalitat perquè incorpori el nou ambulatori llagostenc en el pressupost de 2019, una possibilitat ara per ara llunyana.

Entre les accions que preveu la plataforma hi ha impulsar una moció perquè es debati al ple municipal, l'edició de cartells i promoure una recollida de signatures entre els veïns.

També miraran de crear una plataforma amb entitats i ciutadans de la Llagosta per pressionar les administracions competents perquè s'avanci en els tràmits del nou CAP.

Els últims mesos l'Ajuntament ja ha fet tots els tràmits necessaris per preparar els terrenys, i ara és la Generalitat qui ha de continuar la tramitació de l'equipament.

 

Edicions locals