La Llagosta celebrarà diumenge la Diada de la Bicicleta

L'activitat, que arriba a la 22a edició, s'emmarca en la a Setmana de la Mobilitat Segura i Sostenible

Societat

La Diada de la Bicicleta acostuma a aplegar desenes de ciclistes de totes les edats
La Diada de la Bicicleta acostuma a aplegar desenes de ciclistes de totes les edats

La Llagosta celebrarà aquest cap de setmana la a Setmana de la Mobilitat Segura i Sostenible amb diverses activitats, com una caminada a l'ermita de Reixac, a Montcada i Reixac; la tradicional Diada de la Bicicleta i un circuit d'habilitats en bicicleta.

Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat la Llagosta ha programat diverses activitats esportives i de conscienciació sobre els models de mobilitat.

Dissabte està prevista una caminada a l'ermita de Reixac, a la Serralada de Marina (Montcada i Reixac), amb sortida des del CEM El Turó (8 h).

La caminada, organitzada pel mateix Complex Esportiu, està oberta a tota la població i es preveu que s'allargui fins a les 13.30 h. Les inscripcions es poden fer fins al 21 de setembre al mateix CEM el Turó.

Diada de la Bicicleta

Diumenge, 23 de setembre, serà el torn de la Diada de la Bicicleta, una marxa no competitiva pensada tant per als petits com per als adults i que recorrerà els carrers de la Llagosta.

L'activitat, que enguany arriba a la 22a edició, compta amb la col·laboració del Club BTT Bikers la Llagosta, i la sortida es farà a les 10.30 h des del Parc Popular.

Posteriorment (12 h), el Club BTT organitza un circuit d'habilitats en bicicleta i altres activitats adreçat a infants menors de 14 anys. L'organització apunta que cal fer servir casc i no està permès d'ús de bicicletes amb rodetes.

 

 

Edicions locals