José Sòria, guanyador del Ral·li fotogràfic de la Llagosta

Es lliuren els set premis del Ral·li fotogràfic de la festa major 2018

Cultura

La família de la Colla Gegantera de la Llagosta  I  Foto: José Sòria
La família de la Colla Gegantera de la Llagosta I Foto: José Sòria

José Sòria, de 49 anys i veí de la Llagosta, és el guanyador del 7è Ral·li fotogràfic de festa major organitzat per la Colla Gegantera i el Foto-Club la Llagosta. La imatge mostra la família gegantera de la Colla Gegantera de la Llagosta a través d'una bola de vidre.

Sòria és membre del Foto-Club la Llagosta des de fa uns anys, i la seva imatge, en què es veu la família gegantera de la Llagosta a través d'una bola de vidre, ha estat l'escollida guanyadora. La foto il·lustrarà el cartell de la propera Trobada Gegantera de la Llagosta, que tindrà lloc el proper mes de març.

Enguany el concurs ha comptat amb 14 participants i s’hi han presentat 79 fotografies entre les categories de Festa Major i Colla Gegantera.

Les tres millors imatges de la categoria de Festa Major han estat de Jara Villanueva, Isa Moreno i Jordi Abarca; mentre que en la categoria de Colla Gegantera han estat de Jordi Ruiz, Jesús Abad i Joel Sòria.

Tots sis han guanyat un xec de 50 euros. El jutge del certamen ha estat el fotògraf Pere Larrègula, que properament farà un curs gratuït de tres sessions de fotografia amb el Foto-club la Llagosta.

Els premis del 7è Ral·li fotogràfic de festa major van lliurar-se divendres en un acte a la sala de plens de l'Ajuntament.

 

Edicions locals