Els veïns de la Llagosta, agraïts amb la tasca de la Policia Local

Els van dedicar aplaudiments i càntics

Societat

La festa major va acabar dimarts amb l'escalf dels llagostencs cap als policies municipals davant la seu de la Policia Local. Desenes de veïns els van dedicar aplaudiments i els van agrair la tasca realitzada les darreres setmanes, tan convulses al municipi.

Un dels agents, en nom de tot el cos policial, va agrair el gest i va dir que "és la primera vegada que el poble reconeix la nostra feina. Teniu una gran policia i sempre hi hem estat; però quan hem de fer una denúncia, no és perquè vulguem, sinó per mantenir l'ordre". I va afegir: "heu demostrat en tots aquests anys que el poble de la Llagosta és diferent de la resta. Quan hi ha un problema de veritat, estem tots units".

I amb crits reivindicant aquest mateix concepte –"el pueblo unido, jamás será vencido"–, els ciutadans van marxar a gaudir d'un dels darrers actes de la festa, l'espectacle fi de festa amb El Monaguillo, Miguel Ángel Marín i Elisabet Carnicé.

Nova plaça de policia local

L’Ajuntament ha obert una convocatòria per concurs d'oposició lliure d’una plaça d’agent de Policia Local. Les instàncies es poden presentar fins al 2 d’octubre a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania en horari de dilluns a divendres de 8.30 a 14 h i dimarts i dijous també de 16 a 20 h.

Edicions locals