Nou uniforme per a l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil

Manuel Muñoz, cap del cos llagostenc i voluntari des de fa 30 anys, rep un reconeixement

Societat

Manuel Muñoz, amb la placa, acompanyat de membres de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil  I  Foto: 08centvint
Manuel Muñoz, amb la placa, acompanyat de membres de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil I Foto: 08centvint

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de la Llagosta va presentar dissabte els nous uniformes de l’entitat, una vestimenta renovada que ara permetrà distingir més clarament els membres del cos de Protecció Civil amb els de la brigada municipal.

El nou uniforme, estrenat durant els dies de festa major, canvia el disseny respecte a l’anterior; ara té un color taronja més fosc a la part superior de la samarreta i una franja al mig amb quadrats també taronges.

La presentació dels equipaments va tenir lloc dissabte a l’edifici administratiu de l’Ajuntament amb la presència de membres de Protecció Civil; el sergent cap de la Policia Local, Santiago Villalba; el regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Mariano García, i l’alcalde, Óscar Sierra.

Durant l’acte, l’Ajuntament va reconèixer el president de l’Associació de Voluntaris, Manuel Muñoz, amb el lliurament d’una placa commemorativa pels seus 30 anys de treball, dedicació i entrega. L’alcalde recordava el treball altruista de Muñoz durant tants anys, mentre que l’homenatjat agraïa la distinció i es mostrava il·lusionat. A més, els companys de Protecció Civil van lliurar-li una insígnia al mèrit de Protecció Civil per portar 30 anys al cos.

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de la Llagosta fa taques de serveis preventius i emergències, tant a la població com fora del municipi. Forma part de la Coordinadora Vallesana de Protecció Civil i actualment compta amb deu efectius.

 

Edicions locals