El rock serà protagonista de la festa major de la Llagosta

Los 80 principales portaran versions de la dècada

Cultura

The Bon Scott Band retrà tribut al mític conjunt australià
The Bon Scott Band retrà tribut al mític conjunt australià

Mojinos a banda, hi haurà tres bandes cabdals més que portaran el rock a l'escenari del Centre Cultural. Primer serà Los 80 Principales (diumenge a les 00 h), amb els èxits de la daurada dècada dels 80 tant d'àmbit nacional com internacional com I want to break free (Queen), My Sharona (The Knack), Video Killed the Radio Star (The Buggles), Purple Rain (Prince) o La chica de ayer (Nacha Pop), entre moltes altres.

La nit de dilluns, per la seva banda, també estarà plena de rock. Primer (00 h), amb el grup llagostenc Sin retorno. I tot seguit (1.30 h), amb The Bon Scott Band, un grup que ret tribut a la banda australiana AC/DC, creada el 1973 i encara en actiu. Sobre l'escenari es podrà gaudir de Jordi Vázquez (veu) Tony Hurri (bateria), Jordi Bernat (guitarra rítmica), David Gnaposs i Gerard Valeta (guitarres) i Israel Leida (baix).

Altres actuacions musicals que acollirà la festa serà el ball de la nit de diumenge (00 h) amb l’orquestra Swing Latino al carrer de l'Estació, la cercavila i el concert de Ballkan Paradise Orchestra dilluns (11.30 h) a la plaça Antoni Baqué i el ball de la nit de dilluns (00 h) amb l’orquestra Tropikana al carrer de l’Estació.

 

Edicions locals