Dies intensos de gresca a la Llagosta

Música, humor i entitats, principals ingredients de la festa major

Cultura

La festa major de la Llagosta s'allargarà fins dimarts 11 de setembre
La festa major de la Llagosta s'allargarà fins dimarts 11 de setembre

La Llagosta ja ho té tot a punt per a la celebració de la festa major. Els actes ja van començar dimecres amb una jornada de capta de sang al Casal d’Avis, i aquest dijous s’ha celebrat la cercavila canalla amb un canó d’escuma del qual han gaudit petits i grans.

El gruix de la gresca, però, arrenca aquest divendres i s’allargarà fins dimarts Onze de Setembre. Entre els actes més destacats d'aquesta edició hi haurà l'humor d'El Monaguillo, Miguel Ángel Marín i Jordi LP, així com el pregó i el concert de Mojinos Escozíos.

També els habituals balls de nit, en aquesta ocasió amb les orquestres Tropikana, Swing Latino i Cadillac, i una àmplia oferta musical a la zona de concerts amb, entre d'altres, Los 80 Principales.

També hi haurà espai per a les activitats infantils, les activitats de Saltats i Volats –enguany caracteritzats dels anys 70–, el castell de focs i el correfoc de les Llagostes de l'Avern o la tradicional paella de La Murga, que enguany arriba a la 32a edició.

També l’homenatge a Catalunya i a la gent gran tindran el seu protagonisme, així com l’elecció de la pubilleta i l’hereu, les cercaviles, els gegants, la sangriada, el concurs de truites, el circ, les havaneres o el ral·li fotogràfic. Com l'any passat hi haurà disponible una aplicació per al telèfon mòbil per seguir el desenvolupament de la gresca.

Podeu consultar el programa d'actes aquí.

 

 

 

 

Edicions locals