La gastronomia, plats forts dels actes de La Murga

L'entitat organitza cada any la paella popular i el concurs de truites

Cultura

La paella popular de diumenge al migdia és un dels actes més multitudinaris de la festa major
La paella popular de diumenge al migdia és un dels actes més multitudinaris de la festa major

Amb 32 anys d'història a l'espatlla, La Murga s'implicarà un any més en l'organització de la festa major. El tret de sortida serà qeust divendres (22 h) amb la cercavila canalla amb canó d’escuma a la plaça Antoni Baqué.

La festa de La Murga continuarà diumenge (14.30 h) amb l’activitat gastronòmica més participativa de la gresca llagostenca, la tradicional paella al Parc Popular, un àpat de germanor per a més de 1.300 persones i que ja s’ha convertit en un clàssic de la festa major.

Una altra de les activitats gastronòmiques organitzades per l'entitat serà el concurs de truites de dilluns (17 h) al carrer Estació, i el Murga tapa de dimarts (13 h) a la cruïlla de Primer de Maig amb carrer Estació, en aquest cas amb la col·laboració dels establiments Donde el Pepe i Vostra Vite.

A banda, l'entitat també organitzarà una diada infantil amb inflables (dilluns, 12 h, al carrer Estació), així com una nova sessió d'havaneres acompanyada de rom cremat a la plaça Antoni Baqué amb el grup L'Espingari. En aquest cas serà dimarts a les 19.30 h.

 

Edicions locals