L'humorista El Monaguillo clourà els actes de la festa major

Al mateix espectacle, dimarts a la nit, també actuaran Miguel Ángel Marín i Elisabet Carnicé

Cultura

El Monaguillo porta més de 20 anys de carrera dedicada a l'humor
El Monaguillo porta més de 20 anys de carrera dedicada a l'humor

Sergio Fernández Meléndez, més conegut com El Monaguillo, tancarà dimarts (23 h) les celebracions de festa major amb espectacle de cloenda amb el també humorista Miguel Ángel Marín i la presentadora Elisabet Carnicé, a l'espai de concerts del Centre Cultural.

El Monaguillo és col·laborador del programa d'Antena 3 El hormiguero 3.0, porta més de 20 anys de carrera en els mitjans audiovisuals –ràdio i televisió– i ha escrit vuit llibres, set dels quals conjuntament amb Arturo González-Campos –Yo también fui a EGB... y tampoco fue pa'tanto, o ¿Para qué sirve un cuñao?–. El 2001 van augmentar notablement la seva fama després de ser finalista en el tercer certamen de monòlegs d'El club de la comedia.

L'altre monologuista de la nit serà Miguel Ángel Marín, nascut a Jaén, però criat a Badia, que portarà el seu humor absurd, impredictible i natural. També hi haurà la periodista sabadellenca Elisabet Carnicé, que ha presentat els programes de TV3 Quarts de nou i TVist, entre d'altres.

Espectacle d'humor amb Jordi LP

L'humorista, animador, presentador, cantant i actor Jordi López Peña, més conegut com a Jordi LP, serà el protagonista de l'espectacle de dissabte al vespre (22.30 h) a la plaça Antoni Baqué. Els assistents podran gaudir d'un monòleg peculiar, amb imitacions i convertit en diversos personatges, en jurat d'un concurs o com a presentador d'un programa.

Des de 1990 fa de la improvisació "un element distintiu en els espectacles, esquitxats de les paròdies més actuals". Monòlegs a banda, Jordi LP té una llarga i reconeguda trajectòria després de la seva participació en una quinzena de programes de televisió (TV3, TVE, Telecinco, Antena 3, Canal 9 i Tele Madrid), així com en algunes col·laboracions en ràdio, cinema i teatre.

Edicions locals