El parc Popular de la Llagosta esdevindrà un passatge del terror

El llagostenc José Antonio Guerra és el dissenyador dels escenaris

Cultura

El parc Popular de la Llagosta esdevindrà un passatge del terror
El parc Popular de la Llagosta esdevindrà un passatge del terror

La Llagosta

Horroryzeme arriba per primer cop a la Llagosta, amb motiu de la festa major, el primer passatge del terror portàtil d'estil americà del territori. De la mà de l'Associació d'Esdeveniments Culturals de la Llagosta, l'activitat serà de divendres a dimarts al parc Popular, que es convertirà en una antiga casa on s'amaguen alguns dels personatges més cèlebres del cinema de terror.

El passatge del terror portàtil Where Evil Hides convidarà els visitants a viatjar a l'any 1974, disposats a comprar la vivenda sense conèixer els sinistres successos que hi van tenir lloc mesos abans. D'aquesta manera, seran testimonis del mal que hi habita i coneixeran de primera mà alguns dels personatges més importants del cinema de terror. Ho faran travessant 14 habitacions on podran rebre fins a 23 impactes, en un espai de 120 m2.

El creador del passatge és el llagostenc José Antonio Guerra, dissenyador d'escenaris, actor i representant de l'Associació d'Esdeveniments Culturals de la Llagosta que compta amb una trajectòria de prop de 15 anys en el sector, amb experiència en parcs temàtics com Port Aventura, Parque de Atracciones de Madrid o Terra Mítica, i va impulsar el túnel del terror de Corró d'Amunt, que actualment aplega prop de 2.000 persones cada any.

Les entrades es poden comprar per 5 € a la taquilla que s'instal·larà a l'entrada de l'espectacle, i diversos comerços col·laboradors del municipi ofereixen vals de descompte per accedir-hi.

Del 7 al 10 de setembre, l'horari de l'activitat serà de 19.30 h a 1.30 h; diumenge 9, a més, hi haurà sessions d'11 h a 14.30 h; i dimarts 11, el darrer dia del passatge del terror, serà de 19.30 h a 23 h.

 

Edicions locals