El Monaguillo i Mojinos Escozíos, caps de cartell a la festa major de la Llagosta

L'humorista, junatment amb Miguel Ángel Marín, tancaran la festa major amb l'espectacle de fi de festa

Cultura

L'humorista El Monaguillo serà un dels protagonistes de l'espectacle de fi de festa
L'humorista El Monaguillo serà un dels protagonistes de l'espectacle de fi de festa

Els Mojinos Escozíos seran els principals protagonistes de la festa major de la Llagosta, que se celebrarà del 6 a l'11 de setembre. Amb el Sevilla al capdavant, i també amb la presència del guitarrista llagostenc Chicho Artero, la banda farà el pregó des del balcó de l'Ajuntament i actuarà a l'espai de concerts del Centre Cultural, dissabte.

La música també anirà a càrrec de Killing the Summer –festa de djs amb música electrònica–, divendres; el grup de versions Los 80 Principales, diumenge; i Retro party vol. 3 –festa de dj amb música dels anys 90– i The Bon Scott Band –un tribut a AC/DC–, dilluns. També hi haurà les orquestres Cadillac (dissabte), Swing Latino (diumenge) i Tropikana (dilluns).

Pel que fa a l'escena teatral, el còmic Jordi LP portarà el seu darrer espectacle d'humor a la plaça d'Antoni Baqué, dilluns; i la companyia llagostenca Nanocosmos Teatre farà l'obra Spot –que van estrenar a l'abril– al Centre Cultural, també dilluns.

Finalment, les celebracions es tancaran el dimarts 11 de setembre amb l'espectacle de fi de festa a càrrec dels humoristes El Monaguillo i Miguel Ángel Marín i la presentadora Elisabet Carnicé, a l'espai de concerts del Centre Cultural.

A la festa tampoc no hi faltaran les activitats més populars, com són la cercavila dels gegants locals, la paella de la Murga o el correfoc de Les Llagostes de l'Avern.

Edicions locals