Reparades les porteries de la zona esportiva de la plaça Europa

L'Ajuntament ha invertit gairebé 3.000 euros a renovar l'equipament d'aquesta pista esportiva

Societat

Les noves porteries instal·lades aquesta setmana
Les noves porteries instal·lades aquesta setmana

L’Ajuntament de la Llagosta ha invertit 2.988,70 euros a canviar les dues porteries de la zona esportiva del costat de la plaça Europa que estaven malmeses, una actuació amb la qual queda del tot reparada la zona esportiva. El passat mes de març ja es van canviar les altres dues porteries d’aquesta pista deportiva.

L'Ajuntament recorda que les persones que vulguin practicar esport tenen a la seva disposició al costat de la plaça Europa dues pistes amb porteries i dues pistes amb cistelles de bàsquet. L’espai també disposa d’elements per fer gimnàstica, pensats especialment per a gent gran. També hi ha zones d’aquest tipus a la plaça de la Sardana i a la plaça Anna Frank.

A més, la Llagosta també disposa d’altres espais a l’aire lliure per a la pràctica de l’esport. Al Parc Popular hi ha la zona multiesportiva que es va estrenar la tardor de l’any passat. D’altra banda, durant aquest mes de juliol, de dilluns a divendres, estan oberts els patis de les escoles Les Planes i Joan Maragall.

Altres modalitats que es poden practicar lliurement a zones habilitades són l’skate i la petanca. Les dues zones estan situades al Parc Popular.

 

Edicions locals