L’Ajuntament i la Diputació analitzen la situació dels mosquits a la Llagosta

Tècnics de salut pública van revisar els principals focus de mosquits que hi ha al poble

Societat

Mosquit tigre
Mosquit tigre

L’àrea de Salut Pública de l’Ajuntament, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i el Servei de Control de Mosquits del Consell Comarcal del Baix Llobregat, van dur a terme dimarts una diagnosi per conèixer els principals focus de mosquits que hi ha a la Llagosta. Tècnics especialistes van inspeccionar carrers, places, parcs i també edificis i equipaments públics.

Es tracta d’una sèrie d’inspeccions estratègiques que permetran l’Ajuntament prendre en el futur mesures més efectives per lluitar contra la proliferació de mosquits. Actualment, l’àrea de Salut Pública i els serveis tècnics municipals ja desenvolupen accions contra la proliferació d'aquests insectes. Tot i això, aquestes inspeccions permetran incidir d’una forma encara més efectiva en la lluita contra els mosquits.

Després de les inspeccions, la Diputació de Barcelona lliurarà un informe a l’Ajuntament que permetrà conèixer la distribució de mosquits i proposarà mètodes de control integrats que inclouen la lluita química, les modificacions físiques del medi, la lluita biològica i les accions culturals per controlar les poblacions de mosquits.

Edicions locals