Dues pimes del Baix Vallès 'acceleren el creixement'

Horno Belcan, de Montornès, i Global Display, de la Llagosta, participants en el programa d'enguany

Economia

Les empreses participants de la 6a edició d'Accelera el creixement
Les empreses participants de la 6a edició d'Accelera el creixement

Un total de 48 empreses de municipis barcelonins van rebre dijous a Barcelona els diplomes acreditatius de la seva participació en la 6a edició del programa Accelera el creixement, promogut per la Diputació de Barcelona i Pimec amb la col·laboració dels Centres Locals de Serveis a les Empreses (CLSE) per ajudar-les a impulsar el seu desenvolupament.

Entre les empreses participants en el programa d'enguany n'hi ha dues del Baix Vallès. Són Horno Belcan, de Montornès del Vallès –dedicada a l'elaboració de pastisseria i brioxeria–; i Global Display, de la Llagosta, dedicada al disseny i fabricació de displays i suports publicitaris.

El programa Accelera el creixement té com a objectiu que les pimes obtinguin un pla de creixement i d’acció de la seva empresa i les eines de suport per realitzar-lo. Les pimes que hi han participat són empreses amb voluntat d'invertir en el seu creixement, amb tres treballadors o més i cinc anys de vida, que tenen el centre de decisió ubicat a la demarcació de Barcelona.

En aquestes sis edicions ja han passat pel programa 297 empreses. Per comarques, aquestes provenen majoritàriament del Vallès Occidental (26%), Baix Llobregat (20%) i Vallès Oriental (15%), amb una mitjana de 21 treballadors/es, desenvolupen la seva activitat al sector industrial (59%) i facturen de promig 3,1 milions d’euros.

La bona valoració dels participants i els resultats satisfactoris han fet que la Diputació i Pimec continuïn promovent el programa en noves edicions. A finals de juny es va fer la selecció de les noves 50 pimes que seran les participants a la setena edició del programa que s’iniciarà el proper mes de setembre.

Edicions locals