S'intensifica la vigilància a l'entorn de Pere IV per per evitar l'incivisme de matinada

Alguns veïns es queixen del soroll i les molèsties que produeixen els clients d'un bar a la sortida del local

Societat

Alguns veïns es queixen del soroll que fan els clients d'un bar de la plaça Pere IV
Alguns veïns es queixen del soroll que fan els clients d'un bar de la plaça Pere IV

La Policia Local de la Llagosta va intensificar el cap de setmana la vigilància nocturna als voltants de la plaça de Pere IV després de les queixes d'alguns veïns sobre l'incivisme que es produeix en aquest espai moltes nits de cap setmana.

L'acció de la Policia tenia l'objectiu de vetllar pel compliment de les normes de civisme i pacificar les molèsties que ocasionen als veïns els clients d’un bar situat a la plaça. Els propietaris del negoci, per la seva banda, informaven els clients de l’obligació de respectar el descans dels veïns i de tenir un comportament cívic a la sortida de l'establiment.

Els veïns de la plaça de Pere IV volen revisar el consentiment que van donar en el seu dia per permetre l’obertura del local, ja que, segons asseguren, moltes vegades quan els clients surten del local de matinada generen sorolls i molèsties als veïns.

Aquesta setmana hi ha prevista una reunió entre l’Ajuntament, els propietaris del negoci i els veïns per mirar de trobar una solució satisfactòria per a totes les parts.

 

Edicions locals