Gestió Municipal de Sòl i Patrimoni aprova el pla de sanejament i els comptes de 2017

L'Ajuntament presta a la societat 100.000 euros per reequilibrar la seva situació patrimonial

Societat

L'empresa municipal Gestió de Sòl i Patrimoni gestiona el CEM El Turó
L'empresa municipal Gestió de Sòl i Patrimoni gestiona el CEM El Turó

La junta general de l’empresa municipal Gestió Municipal de Sòl i Patrimoni, reunida dijous, ha aprovat el seu pla de sanejament i els comptes de l’exercici de l’any 2017, que es va salvar amb unes pèrdues de 53.249,07 euros. Les decisions que va prendre hauran de ser ratificades ara per l’Ajuntament al ple del mes de juliol.

Segons fonts municipals, el patrimoni net a 31 de desembre era de -244.457 euros. Per tal de reequilibrar la situació patrimonial de la societat, la junta general va aprovar en la darrera reunió diferents moviments financers per posar el patrimoni en positiu amb els diners que ja ha avançat l’Ajuntament en concepte de préstec a la societat. Finalment, es fixarà un capital social de 10.000 euros.

“Apostem per la continuïtat de la societat municipal perquè creiem en la gestió pública de serveis tan importants com el Complex Esportiu Municipal El Turó”, ha assegurat el president de Gestió Municipal de Sòl i Patrimoni i alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, qui també ha recordat que “properament farem una inversió forta en eficiència energètica i de renovació de la maquinària del gimnàs”.

Segons l’Ajuntament, amb les mesures aprovades ara “es posa fi a la incertesa creada des que es conegués que els comptes aprovats el 2012 i el 2013 eren erronis i no donaven beneficis sinó pèrdues”.

 

Edicions locals