ICV, EUiA i Podem es presentaran junts a les eleccions municipals de l'any vinent

Dimecres va tenir lloc l'assemblea de constitució de La Llagosta en Comú

Política

Dimecres es va celebrar l'assemblea de constitució de La Llagosta en Comú
Dimecres es va celebrar l'assemblea de constitució de La Llagosta en Comú

La Llagosta

ICV, EUiA i Podem es presentaran junts a la Llagosta en les pròximes eleccions municipals. Així ho explicaven dimecres les tres formacions en una assemblea en què presentaven públicament el grup motor de Catalunya en Comú Podem al municipi, un grup que serà l'encarregat de preparar la candidatura i el programa per a les eleccions municipals.

El grup, aprovat per unanimitat i amb tres representants de cada formació, està format per Montse García (Podem) i Eva Miguel (ICV) com a coordinadores; Raúl Pacheco (EUiA) i Maria Arjona (ICV) com a responsables de comunicació; Jordi Alonso (EUiA) i Meritxell Carbonell (EUiA) de feminisme; i Mercè Benages (Podem), Xavier Cánovas (Podem) i Toni Cubel (ICV) d’organització.

Eva Miguel, portaveu d’ICV-EUiA al ple, explica que el grup té "molta presència femenina" i que està format per "gent del poble amb ganes de treballar pel poble". "Fa temps que les tres formacions ja participem juntes en moltes activitats, de manera que la relació és bona".

A partir d'ara arrenca un procés per escollir l'alcaldable "en unes primàries obertes", a les quals, d'entrada, no es presentarà Miguel perquè, segons diu, "tenim gent molt potent per estar al davant".

Miguel avança que la "transparència, la participació, el sanejament de comptes i la relació directa amb la ciutadania" seran les línies mestres de la candidatura.

 

Edicions locals