Júlia Quintana, guanyadora del concurs de cartells de festa major

El cartell guanyador ha obtingut 529 vots dels 697 que s'han registrat en aquesta edició

Cultura

El regidor Mariano García amb l'autora del cartell, Júlia Quinatana
El regidor Mariano García amb l'autora del cartell, Júlia Quinatana

Júlia Quintana, de 20 anys i veïna de Martorelles, és la guanyadora del concurs de cartells de la festa major 2018. Quintana ha participat al concurs amb el pseudònim de Pavi i ha rebut 529 vots, d’un total de 697. El veredicte del Concurs de cartells s’ha fet aquesta tarda a la sala de plens de l’Ajuntament de la Llagosta.

Júlia Quintana, que és estudiant de Belles Arts, ha presentat una il·lustració que destaca un dels gegants de la Colla Gegantera de la Llagosta, la Torradeta, entre altres personatges representants, com ara de les entitats de les Llagostes de l’Avern o el Ball de Gitanes.

“Conec bastant els gegants de Martorelles i ja havia coincidit amb la colla llagostenca en una trobada. A més, vaig buscar informació sobre el poble”, ha admès Quintana, que s’ha mostrat satisfeta que el seu cartell sigui la imatge de la festa major 2018. La guanyadora, que ja va ser la guanyadora del cartell de festa major de Martorelles el 2016, s’ha endut 500 euros.

El segon cartell amb més vots ha estat de Jackson Barbosa, de la Llagosta, amb 127 vots, que ha guanyat 200 euros; i el tercer cartell, de Jaume Gubianes, de Navàs, amb 41 vots, 100 euros.

El procés de votació ha registrat un total de 697 vots, 641 d’aquests han estat mitjançant la pàgina web i 56, en votacions en l’urna de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. Enguany ha pujat el nombre de vots respecte l’edició passada, amb 42 vots més.

El regidor de Cultura, Mariano García, que va lliurar els premis, va remarcar l’augment de vots. “Estem molt contents perquè hi hagut més participació que l’any passat i això vol dir que anem per la bona línia”, destacava.

 

Edicions locals