Shopping Night, la primera gran nit del comerç a la Llagosta

Hi haurà quatre eixos d'activitat fins a la mitjanit: Pintor Sert, Joan Miró, Onze de Setembre i Estació

Economia

Shopping Night, la primera gran nit del comerç a la Llagosta
Shopping Night, la primera gran nit del comerç a la Llagosta

Fins a 35 botigues i establiments participaran aquest divendres, 29 de juny, de 20 h a 00 h, en la primera edició de la Llagosta Shopping Night, la gran nit del comerç del municipi. Es tracta d'una activitat organitzada per l'Associació de Comerç i Serveis de la Llagosta (ACIS) i que convertirà la nit en una vetllada tropical als quatre eixos comercials principals del municipi: l'avinguda Onze de Setembre, el passeig Joan Miró, el passeig Pintor Sert i el carrer Estació.

Divendres, de 20 h a 00 h, les botigues obriran les portes als clients i veïns i oferiran tota mena de promocions dels seus productes, des de descomptes i tastos gratuïts fins a vals, tapes o exhibicions de productes. Les terrasses dels bars obriran fins a la 1 de la matinada.

L'objectiu de la Shopping Night és "dinamitzar tant el municipi com el comerç local i de proximitat, que la gent conegui l'oferta comercial de la Llagosta", explica Mireia Roca, de l'ACIS. "Volem estar en contacte amb els veïns i, alhora, que ells coneguin l'altra cara del comerç, la part més festiva", diu.

En aquest sentit, la primera Shopping Night llagostenca tindrà lloc als quatre eixos comercials principals del poble, on les botigues lluiran els millors aparadors fins a la mitjanit i on també s'hi instal·laran carpes d'altres comerços i serveis no ubicats en aquests eixos però que també volen participar en la festa.

A més, en aquests espais hi haurà activitat continuada durant tot el vespre, com "música en directe, actuacions, promocions, jocs i diversió", asseguren els organitzadors, en bona part a càrrec d'entitats locals que desinteressadament col·laboren en la iniciativa.

Entre d'altres, hi haurà jocs tradicionals infantils i un photocall; tallers de dansa del ventre i de pilates a càrrec de Veus de Dona; concerts de l'Escola Municipal de Música de la Llagosta i de l'Escola de Música de Santa Perpètua; espectacles de La Carpa, classes de zumba del CEM El Turó; ball en línia amb el Casal d'Avis i classes de salsa amb La Room; a més de música ambient, sessions de dj i l'actuació Flash Món amb 100 ballarins a càrrec de l'escola de dansa La Room.

A més, Okinawa Team també farà demostracions d'arts marcials i masterclass de zumba, body attack i body pump. De 22 a 23.45 h, La Carpa Espai Cultural farà una rua tropical pels quatre eixos d'activitat comercial del municipi.

Edicions locals