La Llagosta acull la 12a Trobada comarcal de cursos de català i voluntariat per la llengua

Unes 200 persones van participar en la trobada, que va incloure un dinar al Parc Popular

Societat

Els participants a la trobada a les portes del Centre Cultural
Els participants a la trobada a les portes del Centre Cultural

La Llagosta

Unes 200 persones van participar dissabte a la 12a Trobada comarcal dels cursos de català per a adults i del voluntariat per la llengua del Consorci per a la Normalització Lingüística del Vallès Oriental. L’acte va servir com a cloenda de les activitats del curs que organitzen les oficines de català de la comarca.

La trobada va començar al Centre Cultural, on els assistents van ser rebuts per l’alcalde accidental de la Llagosta, Jordi Jiménez, i la directora del Consorci per a la Normalització Lingüística del Vallès Oriental, Pietat Sanjuán.

Tot seguit, es va fer una petita excursió fins al castell de Can Taió, a Santa Perpètua de Mogoda. La parada va servir per esmorzar i veure l’entorn del castell. L’excursió va finalitzar a la plaça d’Antoni Baqué, on alumnes de l’Escola Municipal de Música van oferir un petit repertori.

Abans d’anar a dinar al Parc Popular, la regidora d’Educació, Mireia Ega, i el president del Consorci, Francesc Arolas van adreçar unes paraules a les persones participants de la trobada.

La responsable de l’Oficina de Català de la Llagosta, Rosa Maria Llunell, s’ha mostrat molt satisfeta per la trobada i ha agraït a l’Ajuntament “la col·laboració i el suport a l’hora d’organitzar la trobada”.

 

Edicions locals