L’AMERC es reuneix a la Llagosta per prioritzar les seves línes d’actuació

Fomentar l'ocupació dels col·lectius més vulnerable sés un dels objectius principals de l'associació

Política

Representants dels municipis que formen l'AMERC
Representants dels municipis que formen l'AMERC

La Llagosta

L’executiva de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC), formada per Caldes de Montbui, la Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat i que actualment presideix l’alcalde Óscar Sierra, va reunir-se la setmana passada a la Llagosta per prioritzar les seves línes d’actuació de cara als pròxims mesos.

Durant la sessió es van tractar les línies estratègiques del pla d’acció aprovat anteriorment, centrades sobretot en el foment de l’ocupació de col·lectius vulnerables, la millora de les infraestructures de transport i els serveis logístics, la dinamització turística i la millora dels polígons d’activitats econòmiques.

A més, també es va aprovar l’acceptació d’una subvenció de la Diputació de Barcelona que servirà per a la contractació del suport tècnic necessari per desenvolupar els objectius de l’AMERC.

L'alcalde Óscar Sierra va destacar el treball conjunt de tots els municipis de l’AMERC. “Tots treballem en la mateixa línia per fomentar l’ocupació i la seva qualitat”, apuntava.

A la reunió van assistir-hi els alcaldes o regidors de Promoció Econòmica de les sis poblacions.

 

Edicions locals