Alborada celebra la 21a Festa Galega

Enguany l'entitat ha decidit desvincular la festa de la celebració de Santiago Apòstol, que es farà el 7 de juliol

Cultura

Hissada de la bandera gallega, el 2017 I Foto: 08centvint
Hissada de la bandera gallega, el 2017 I Foto: 08centvint

La Llagosta

L'Agrupación Cultural Galega (ACG) Alborada celebra aquest cap de setmana la 21a Festa Galega, que tindrà lloc al Parc Popular.

Enguany, l'entitat ha decidit desvincular la festa de la celebració de Santiago Apòstol, que es farà el 7 de juliol. La programació engega aquest divendres amb la hissada de la bandera gallega als pals de l'Ajuntament (20 h) i tot seguit hi haurà una gran revetlla amb música dels anys 80.

El 20è campionat de petanca (10.30 h) arrencarà les activitats de dissabte. Al migdia serà el torn de la paella popular –cal reservar tiquet–.

Les actuacions del Grup de Ball de Gitanes, la Casa de Andalucía, Cova da Serpe de Barcelona i el Centro Galego de Santa Coloma de Gramenet protagonitzaran la tarda llagostenca, a partir de les 18.30 h. I a la nit hi haurà més música: primer (22.30 h), l'orquestra Swing Latino farà la revetlla de la Festa Galega; i després (23.30 h) actuaran Hermanos Aguilar.

L'últim dia de festa serà diumenge, també des de primera hora del matí fins a la nit. A les 10 h
es farà la 3a Concentració de cotxes clàssics. A les 14 h, un dinar de germanor –cal reservar a la seu de l'ACG Alborada–.

A la tarda (a partir de les 18.30 h) tornaran les actuacions, en aquest cas seran de balls de saló a càrrec de Chari i Juan, l'Asociación Rociera Andaluza, Toxos e xestas de Barcelona i Airiños Galegos de l'ACG Alborada. Hermanos Aguilar tornaran a les 21.30 h per celebrar la fi de festa i a les 22.30 h es clourà tot plegat amb un espectacle pirotècnic.

Edicions locals