Concorreguda Mostra d'Entitats i Trobada de Bèsties a la Llagosta

Una trentena d'entitats van mostrar la seva activitat dissabte a la tarda

Cultura

Les entitats van exhibir la seva activitat
Les entitats van exhibir la seva activitat

La Llagosta

El passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre va acollir dissabte a la tarda la 4a Mostra d’Entitats de la Llagosta, un esdeveniment bianual que enguany va comptar amb la participació d’una trentena d’entitats i associacions que van mostrar la seva activitat.

A més dels estands situats al passeig de l’avinguda, que van rebre la visita de molts veïns i veïnes, la mostra també va comptar amb un escenari en què s’hi van representar diferents representacions i exhibicions d’entitats, com ball, música o teatre.

A la mostra, els visitants van poder gaudir de diferents animacions teatrals, tallers, exposicions, concurs de punteria d’handbol, reportatge fotogràfic, maquillatge, sorteig de classes de ball, demostració de patinatge, música, cercavila, tastet d’instruments, gegants i un circuit de bàsquet.

La jornada, amb inflables, cercaviles i animació, va acabar amb l’espectacle del grup de rumba Alma de Boquerón.

Trobada de bèsties

Coincidint amb la mostra, la colla de diables Les Llagostes de l’Avern va celebrar dissabte la 5a Trobada de bèsties de foc. Van participar-hi el Drac Fumera i Dragolins de la colla Badalona Bèsties de Foc; Marta de Martorelles de la colla Llamps i Trons Diables de Martorelles; Ramat d’Ovelles de Canovelles i Vibria Ciril·la de la colla de Diables de Canovelles i la Garrifera del Front Diabòlic de la Garriga.

Com a representants locals, hi havia l’Espurna de Les Llagostes de l’Avern i la Torradeta de la Colla Gegantera de la Llagosta. Les bèsties van estar exposades al passeig de l’avinguda Onze de Setembre i després va tenir lloc una cercavila que va acabar a la plaça de la Sardana amb una exhibició de foc de les bèsties.

 

Edicions locals