Tot a punt per a la 5a Trobada de bèsties de foc de la Llagosta

A més del bestiari de la Llagosta també vindran convidades les bèsties de Canovelles, la Garriga, Martorelles i Badalona

Cultura

A partir de les 20.30 h hi haurà una exhibició de les bèsties
A partir de les 20.30 h hi haurà una exhibició de les bèsties

La Llagosta

El Drac Fumera i els Dragolins de la colla Badalona Bèsties de Foc; Marta de Martorelles de la colla Llamps i Trons Diables de Martorelles; Ramat d’Ovelles de Canovelles i Vibria Ciril·la de la colla de Diables de Canovelles i la Garrifera de la colla Front Diabòlic de la Garriga seran les colles convidades enguany a la 5a Trobada de bèsties de foc de la Llagosta.

La trobada se celebrarà aquest dissabte a la tarda en el marc de la Mostra d'Entitats del municipi i serà organitzada per Les Llagostes de l’Avern. A més de les colles convidades, també hi participarà l’Espurna de Les Llagostes de l’Avern, la Maru del Mercat Municipal i la Torradeta de la Colla Gegantera de la Llagosta.

La plantada de bèsties de foc començarà a les 17 h al passeig de l’avinguda Onze de Setembre, on s'hi estaran fins a les 20.30 h. Abans, a les 19 h, es faran proves de foc als nous diables i als que ho vulguin provar a la plaça de la Sardana.

A les 20.30 h començarà una cercavila fins a la plaça de la Sardana, on, a les 21 h hi haurà una exhibició de foc de les bèsties.

 

Edicions locals