Més d'una vintena de persones fa la ruta literària de la novel·la ‘Amonathep’

L'autor, el llagostenc Samuel Ramos, es mostrava satisfet de l'activitat i avançava que la novel·la tindrà una segona part

Cultura

Més d'una vintena de persones van participar en l'activitat. Foto: 08centvint
Més d'una vintena de persones van participar en l'activitat. Foto: 08centvint

La Llagosta

La Biblioteca de la Llagosta va organitzar dimarts una ruta literària pels indrets de la Llagosta que apareixen a la novel·la Amonathep, la historia del asesino de la mano derecha, una activitat en la qual van participar més d'una vintena de persones i que va comptar amb la participació de l’autor del llibre, el llagostenc Samuel Ramos.

La ruta va començar a la plaça Antoni Baqué i va passar per quatre indrets de la població rellevants en la novel·la. Es tracten de la rotonda del final del passeig de l’avinguda Onze de Setembre, el pas a nivell de la línia de tren R3, la plaça  Cirera Voltà i la plaça Europa.

A cadascun d'aquests indrets es va llegir un fragment de la novel·la, i Samuel Ramos també va comentar i respondre els dubtes dels assistents. “L’ordre no és el que apareix cronològicament en el llibre, però era més còmode per poder-ho fer”, admetia l'autor, qui es mostrarva satisfet amb aquesta experiència.

“La idea de fer la ruta va sorgir per commemorar el primer any de la novel·la, i estem satisfets amb la participació”, deia. Ramos va assegurar que ja ha decidit que farà una segona part de la novel·la Amonathep, la historia del asesino de la mano derecha.

 

Edicions locals