La Concòrdia està a l’espera de la resolució de la Federació per saber si està classificada per a la promoció d’ascens a Primera Nacional

Les llagostenques van guanyar per 3-5 en la visita a la pista del Xaloc Alacant

Esports

La Concòrdia encara no sap si podrà disputar el play-off d'ascens a Primera Nacional
La Concòrdia encara no sap si podrà disputar el play-off d'ascens a Primera Nacional

La Llagosta

Les llagostenques no van fallar en la seva vista al sisè classificat, el FS Xaloc Alacant, i el van vèncer per 3-5. D’aquesta manera, van aprofitar la derrota a casa del Futsal Ciutat de Torrent -l’equip que la jornada anterior les havia guanyat- davant el Teldeportivo per 3-4 per pujar fins la segona plaça final.

Aquesta combinació de resultats va posar a les noies entrenades per Javier Ruiz Liarte en la segona posició final de la taula amb 62 punts, puntuació que en un principi no era suficient per entrar en la promoció d’ascens a Primera a causa de que el seu coeficient era pitjor que el dels dos millors segons dels quatre grups de Segona. Però una denuncia de l’Amarelle, l’equip que ha quedat en tercera posició en el grup 4, al filial de l’Alcorcón, campió d’aquest grup, fa que les llagostenques encara tinguin opcions de jugar el play-off.

El títol de lliga se l’ha endut el Femisport Palau, el qual dies abans les llagostenques havien eliminat en les semifinals de la Copa Catalunya, que no ha fallat en la seva visita a la pista de l’Assessoria Pear Castelldefels i ha guanyat per 0-1.

Edicions locals