El Mercat d'Idees s'avança una setmana a la Mostra d'Entitats

Oriol Cendra, tècnic de cultura, farà una xerrada dissabte (12 h) a la sala de plens

Cultura

El Mercat d'Idees serà el primer acte de la Mostra d'Entitats, que se celebrarà el 2 de juny
El Mercat d'Idees serà el primer acte de la Mostra d'Entitats, que se celebrarà el 2 de juny

La Llagosta

El dissabte 2 de juny, a partir de les 17 h, se celebrarà a la Llagosta la quarta edició de la Mostra d'Entitats, la trobada biennal del teixit associatiu del municipi que vol acostar a la ciutadania què fan les entitats i quina és la seva raó de ser.

Com és habitual, la mostra comptarà amb diverses activitats organitzades per les entitats, com teatre de la diversitat a càrrec d'Aspayfacos; quadres de ball de l'Asociación Rociera; masterclass de salsa, bachata i txa-txa-txa amb la la Llagosta Club de Ball; teatre infantil amb el grup de teatre TELL; actuació de la coral d'Alborada, l'actuació de María Salas a càrrec de Fórum de Debate Llagostense; mostra de ball de gitanes o un concert a mb Alma de Boquerón, entre d'altres.

També hi haurà inflables per als més petits, cercaviles, animació al carrer, servei de bar, espectacles pirotècnics i mostra de bestiari, tallers i exposicions.

Mercat d'Idees

D'altra banda, una de les activitats principals de la mostra, el Mercat d’Idees, que consisteix en una ponència i un col·loqui posterior a l’entorn del teixit associatiu, s'avançarà aquest any una setmana per facilitar la participació al màxim d'actes de la mostra.

Aquest dissabte (12 h), la sala de plens de l'Ajuntament acollirà la sessió d'enguany del Mercat d'Idees, adreçat a les associacions i entitats de la Llagosta però obert a tothom.

Serà una xerrada a càrrec d’Oriol Cendra, tècnic de cultura i vinculat en projectes de l’àmbit de la cultura popular i la gestió associa­tiva. El ponent forma part del consell editoria­l de la revista Tornaveu. Associacionisme i Cultura i de la Comissió de Seguiment del Protocol del Seguici Popular de Barcelona.

Edicions locals