L'Ajuntament demana una nova parada de bus a la zona de Can Milans

El consistori s'ha de reunir amb responsables de la generalitat per analitzar la ubicació més adequada sobre el terreny

Societat

L'Ajuntament demana una nova parada de bus a la zona de Can Milans
L'Ajuntament demana una nova parada de bus a la zona de Can Milans

La Llagosta

L'Ajuntament de la Llagosta vol que la Generalitat autoritzi al més aviat possible la instal·lació d'una nova parada d'autobús a la zona de Can Milans, al terme municipal de Montcada i Reixac, però ben a prop del nucli urbà de la Llagosta. El consistori vol facilitar el servei als usuaris de la línia de Sagalés, que ara han de desplaçar-se fins a la parada del costat del McDonald's, a la zona del polígon.

L'alcalde, Óscar Sierra, i el regidor de Mobilitat i Transports, Jordi Jiménez, es van reunir dimecres a Barcelona amb el subdirector general de Transport Públic i Mobilitat de la Generalitat, Benjamín Cubillo, per parlar sobre la solució a aquesta situació.

Tant aquest departament com l'Ajuntament de Montcada i Sagalés estan d'acord amb la creació d'aquesta nova parada. Qui no dóna llum verda a aquesta instal·lació és la Direcció General d'Infraestructures de Mobilitat de la Generalitat, que considera que la nova parada no pot estar al costat de la carretera per una qüestió de seguretat viària. La proposta alternativa és que s'ubiqui a la zona de l'aparcament de Valentine, una decisió que no avala la Direcció de Transport Públic de la mateixa Generalitat, ja que suposaria una desviació del recorregut.

Davant d'aquesta situació, en la trobada de dimecres es va acordar fer una reunió urgent entre representants dels dos departaments de la Generalitat i l'Ajuntament de la Llagosta per decidir sobre el terreny la millor ubicació de la nova parada.

 

Edicions locals