Obert el termini de sol·licituds d’ajuts per assistir als casals d’estiu

Les sol·licituds es poden fer a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania fins al 31 de maig

Societat

Obert el termini de sol·licituds d’ajuts per assistir als casals d’estiu
Obert el termini de sol·licituds d’ajuts per assistir als casals d’estiu

La Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert el termini per presentar les sol·licituds d’ajuts per als casals d’estiu d’aquest any, un termini que finalitzarà el 31 de maig. Els imports màxims de cada ajut serà de 160 euros, i la concessió es farà a partir d'uns barems basats en la situació familiar, econòmica o la conciliació de la vida laboral i familiar entre d'altres.

Els ajuts s'adrecen als menors d'entre 3 i 17 anys empadronats al municipi que vulguin assistir a algun dels casals d’estiu que realitzaran diferents col·lectius a les escoles Joan Maragall, Les Planes i Sagrada Família, al Centre Cultural, al Complex Esportiu Municipal El Turó i a altres instal·lacions esportives municipals.

L’import màxim de cada ajut és de 160 euros. Les bases inclouen tot un seguit de barems per determinar els punts de cada sol·licitant, com ara la situació familiar, econòmica, la situació de risc o els casos de violència de gènere. També s’estableix com a criteri la conciliació de la vida laboral i familiar. El document que fixa els criteris també preveu el control d’assistència per part dels menors a les activitats a les que s’inscriguin.

Aquest tràmit es pot efectuar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania fins al 31 de maig. Els criteris i la llista de documentació que cal aportar per poder accedir a les beques per a casals d’estiu es poden consultar al web municipal (www.llagosta.cat).

Edicions locals