Una quinzena de voluntaris recullen més de 225 kg de residus a la riera Seca

La jornada de neteja es va fer dissabte en el marc de la campanya 'Let's Clean Up Europe!'

Societat

En total es van recollir uns 225 kg de residus
En total es van recollir uns 225 kg de residus

La Llagosta

Una quinzena de persones van participar dissabte en la iniciativa Let's Clean Up!, una jornada europea de conscienciació mediambiental que, el cas de la Llagosta, va consistir en una neteja col·lectiva de l'entorn de la riera Seca organitzada per l'Ajuntament.

Durant tot el matí de dissabte els voluntaris van recórrer la riera Seca al seu pas pel municipi i van anar omplint sacs d'uns cinc quilos amb tots els residus que anaven trobant a l'entorn de la riera. En total es van recollir més de 225 quilos de deixalles, entre les quals hi havia una piscina de càmping, una taula de menjador amb les seves cadires, mobles de dormitori, un ordinador, plàstics, un matalàs, part d’una nevera, roba, etc.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Jiménez, destacava la bona resposta que ha tingut aquest any la crida a participar en aquesta campanya de neteja de la riera Seca, alhora que alertava del problema mediambiental que suposa abocar residus a l'entorn, sobretot pel que fa a les tovalloletes de WC.

Al final de la jornada, el servei municipal de recollida d’escombraries va retirar tots els elements voluminosos i els sacs amb els més de 225 quilos d’escombraries recollits.

Nou abocament
D’altra banda, la Policia Local ha detectat un nou abocament de residus a la zona de Can Donadéu. L’abocament es va descobrir dimecres de la setmana passada i encara s’està en procés d’investigació per esbrinar qui són els autors d’aquesta falta i emprendre les accions oportunes.

 

Edicions locals