Música i menjar per celebrar la Cruz de Mayo

Aquest diumenge serà el torn de la Casa de Andalucía, que farà un potaje rociero

Cultura

Quadres rocieros per celebrar la festa de la Cruz de Mayo
Quadres rocieros per celebrar la festa de la Cruz de Mayo

La Llagosta

L'Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta va celebrar dissabte passat la Cruz de Mayo amb una missa rociera i actuacions musicals i de ball. Aquest diumenge (14 h) serà el torn de la Casa de Andalucía, que ho celebrarà amb un potaje rociero per als socis i simpatitzants de l'entitat al Centre Cultural.

Després del potaje, que és gratuït per als socis de l'entitat –per a la resta té un preu de 5 euros–, l'entitat també ha programat actuacions de ball.

D'altra banda, l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida acollirà aquest dissabte la segona preliminar del 35è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta, organitzat per la mateixa entitat. A partir de les 19 h, actuaran els cantaors Xavi Rueda, Edgar Rodero, Rafael Fernández, Ismael Cabrera, Toni Rodríguez i Rafa Bueno. El guitarrista oficial del certamen és David Jiménez.

El certamen està dedicat a Antonio Peña, cantaor de l’Hospitalet de Llobregat que ha guanyat en més d’una ocasió el concurs llagostenc. Dissabte passat, va tenir lloc la primera preliminar amb una molt bona acollida per part del públic.

Cruz de Mayo també a Martorelles

A Martorelles, la Unión Cultural Andaluza també celebrarà la Cruz de Mayo amb un festival flamenc dissabte (18 h) a l'Envelat de Carrencà i amb una missa rociera amb degustació de choripán diumenge (12 h).

 

Edicions locals