Dissabte arrenca el 35è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta

Durant quatre setmanes es faran les rondes preliminars i el 9 de juny se celebrarà la final

Cultura

El concurs arrenca aquest dissabte a l'antic Centre Cultural del carrer de la Florida
El concurs arrenca aquest dissabte a l'antic Centre Cultural del carrer de la Florida

La Llagosta

La 35a edició del Concurs Nacional de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta, organitzat per la Casa de Andalucía de la Llagosta, arrenca aquest dissabte a l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida (19 h). En aquesta ocasió hi participaran un total de 25 cantaors.

A la primera preliminar, que tindrà lloc aquest dissabte (19 h) a l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida, competiran David Barco, Blas Maqueda, Antonio Malagueño, Antonio Ramírez, Fran Atoche i José Antonio Escribano.

La resta de rondes, que tindran lloc al mateix escenari, seran el 12 i el 26 de maig, i el 2 de juny (19 h), tot i que els responsables de l’entitat estan estudiant passar les actuacions del 26 de maig al diumenge 27 al matí per no coincidir amb la final de la Lliga de Campions de futbol.

El dissabte 19 de maig la Casa de Andalucía farà una pausa, ja que coincideix amb la celebració del Rocío, i la final i el lliurament de premis es farà el dia 9 de juny al Centre Cultural de la plaça Alcalde Sisó Pons.

1.200 euros per al guanyador

Enguany l’entitat ha incrementat la quantitat del primer premi, que passa de 1.000 a 1.200 euros. La resta de premis es mantenen igual que l’any passat: 600 euros per al segon, 400 per al tercer i 200 euros per al quart i el cinquè classificats.

El certamen de la 35a edició, que compta amb el suport de la FECAC, l'Ajuntament, MediaClip i la Diputació, estarà dedicat a Antonio Peña, cantaor de l’Hospitalet de Llobregat que ha guanyat en diverses ocasions el concurs llagostenc.

Edicions locals