El Circo Raluy Legacy aterra a Mollet amb dues finalistes de Got Talent

Serà al parc de ca l'Estrada del 3 al 13 de maig, i hi ha programades 12 funcions

Cultura

El Circo Raluy Legacy aterra a Mollet amb dues finalistes de Got Talent
El Circo Raluy Legacy aterra a Mollet amb dues finalistes de Got Talent

Mollet del Vallès

El Circo Raluy Legacy presenta a Mollet el seu últim espectacle, que ja han pogut gaudir més de 300.000 espectadors en les més de 500 funcions representades arreu de 40 ciutats diferents durant l'últim any. Es tracta d'un "espectacle per a adults, que cap nen hauria de perdre's", en el qual destaca el número de patinatge que fan la Niedziela i l'Emily Raluy, amb el qual han arribat a la final de l'edició d'enguany del programa Got Talent de Telecinco.

Del 3 al 13 de maig, el parc de ca l'Estrada acollirà aquest espectacle que combina la tradició i l'essència del circ clàssic del segle passat –espectacles de foc i actuacions d'acròbates i clown– amb les últimes innovacions tècniques i una posada en escena molt cuidada. Una experiència que no finalitza amb l'espectacle, sinó que l'encant dels carruatges retro –senya d'identitat de la família Raluy– fan que visitar el circ sigui una oportunitat única per viatjar en el temps: carruatges de principis de segle, la carpa –de 30 metres de diàmetre i 12 metres d’alçada i amb un aforament de 750 espectadors per funció–, la cafeteria ubicada en una de les caravanes, l'orgue que data de 1912. És un autèntic circ-museu.

El Circo Raluy Legacy posa en valor la tradició d’una família que fa més de cinc generacions que es dedica a la professió, amb la mateixa devoció que ho feia Luis Raluy Iglesias als seus inicis. L'espectacle compta amb l'actuació dels membres de la família de Luís Raluy, el patriarca, Niedziela y Emily Raluy i un conjunt d'artistes internacionals amb actuacions de gran impacte. A més, reivindiquen que són un show centrat en les persones, i per això ja fa 8 anys que no treballen amb animals.

En total es faran una dotzena de funcions que seran dijous 3 (18.30 h), divendres 4 (18.30 h), dissabte 5 (17.00 h i 19.30 h), diumenge 6 (12.15 h i 17 h), dijous 10 (18.30 h), divendres 11 (18.30 h), dissabte 12 (17 h i 19.30 h) i diumenge 13 (12.15 h i 17 h). Les entrades es poden comprar a les taquilles del circ al web del Circo Raluy.

 

Edicions locals