Lliurats els premis pels treballs de recerca de batxillerat a l'INS Marina

L'acte de lliurament de premis s'ha celebrat en el marc de la diada de Sant Jordi a l'institut

Societat

Set alumnes han resulat premiats pels seus treballs. Foto: 08centvint
Set alumnes han resulat premiats pels seus treballs. Foto: 08centvint

La Llagosta

Neus López, Paula Pedrola, David Martín, José Carmona, Pedro Ascaso, Sandra Cervera i Laura Escobar són els alumnes de l'Institut Marina que aquest dilluns han recollit, de mans del mateix institut i de l'Ajuntament de la Llagosta, els premis als millors treballs de recerca de segon curs de batxillerat.

L'acte de lliurament de premis s'ha emmarcat en la celebració de la diada de Sant Jordi a l'Institut Marina, en què també s’han donat els premis dels Jocs florals i hi ha hagut actuacions d’alumnes del centre.

Pel que fa als millors treballs de recerca de batxillerat, en aquesta edició s'han concedit un total de quatre guardons a set estudiants.

D'una banda, el millor treball en la temàtica de la Llagosta ha estat Remodelació de l’antic Centre Cultural, de Neus López i Paula Pedrola; mentre que en el tema d'altres temàtiques, el millor treball ha estat Construcció d’un quadrotor, de David Martín i José Carmona. Aquests quatre alumnes han rebut un diploma de reconeixement, una tauleta electrònica i un abonament d’un mes al Complex Esportiu Municipal El Turó.

Els altres dos treballs premiats han estat, d'una banda, un de temàtica científica, Són necessaris els animals d’experimentació?, de Pedro Ascaso; i, d'una altra, un de temàtica humanística i social, Neuromàrqueting, de Sandra Cervera i Laura Escobar. En aquest cas els alumnes premiats han rebut un diploma de reconeixement i un abonament d’un mes al Complex Esportiu Municipal El Turó.

 

Edicions locals