Nou acord per facilitar beques per estudiar anglès a deu persones a l'atur

L'Ajuntament i Llagosta Language Center renoven l'acord que ja mantenien fins ara

Societat

Marta Esparza i Óscar Sierra
Marta Esparza i Óscar Sierra

La Llagosta

L'Ajuntament de la Llagosta i el centre d'idiomes Llagosta Language Center han renovat un any més el conveni pel qual es faciliten beques per estudiar anglès a deu persones aturades del municipi. L'acord és similar al que el consistori i aquest centre d’ensenyament ja mantenien darrerament.

El conveni preveu la concessió de deu beques a persones aturades que estiguin inscrites al Servei Local d'Ocupació de la Llagosta per estudiar a Llagosta Language Center un curs sencer d’anglès.

A més, les empreses del municipi també podran accedir a sessions formatives per als seus treballadors. Els beneficiaris del conveni hauran de pagar els materials i els llibres.

L'acord també preveu la realització d’activitats a la Biblioteca de Can Pelegrí adreçades a infants per millorar el coneixement de l'anglès. 

La formalització de l'acord l'ha signat aquesta setmana a la seu de Llagosta Language Center, al carrer de Sant Pau, l'alcalde Óscar Sierra i la responsable de Llagosta Language Center, Marta Esparza.

 

Edicions locals