Els carrers de la Llagosta ja esperen els llibres i les roses per Sant Jordi

Dilluns tornaran les parades de llibres i roses, però hi haurà activitats durant tota la setmana

Cultura

Els carrers de la Llagosta ja esperen els llibres i les roses per Sant Jordi
Els carrers de la Llagosta ja esperen els llibres i les roses per Sant Jordi | Ajuntament de la Llagosta

Roses i llibres, paradetes, carrers plens de gent i d’alegria, certàmens literaris i artístics. La diada de Sant Jordi torna dilluns i ho fa amb una programació plagada d’activitats arreu del Baix Vallès, que en molts casos comencen aquest divendres i s’allarguen fins a finals de la setmana vinent.

A la Llagosta s’organitza dissabte (12 h) el taller Fem un punt de llibre diferent per Sant Jordi a la Biblioteca. I dilluns, a la plaça d’Antoni Baqué, a més de les tradicionals parades de roses i llibres, la biblioteca també prepararà diverses activitats. A les 17.30 h, les integrants del Taller de poesia de la biblioteca faran unes lectures de poemes.

A les 18 h serà el torn de l’entrega de premis del 1r Concurs de microrelats i poesia Sant Jordi a la Llagosta, a càrrec de Resistència Literària. A les 18.15 h, es lliuraran els premis del concurs de punts de llibre de Sant Jordi. I a les 18.30 h, hi haurà una hora del conte especial de Sant Jordi a càrrec de Puri Ortega. En cas de pluja, les activitats es faran al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí.

A la plaça d’Antoni Baqué ja han confirmat que hi seran, o bé amb paradetes, o bé portant a terme les activitats, les entitats Aspayfacos, La Llagosta Club de Ball, Club Basquet la Llagosta, Resistència Literària, Club BTT Bikers la Llagosta, Casal la República, Racó d’en Totoró i Trikijocs.

Edicions locals