Obert el concurs de cartells per a la Festa Major

Fins al 17 de maig es poden presentar les obres a l'OAC

Cultura

Obert el concurs de cartells per a la Festa Major
Obert el concurs de cartells per a la Festa Major

La Llagosta

Des d'aquest dilluns i fins al 17 de maig poden presentar-se a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania les creacions de les persones que vulguin prendre part en el Concurs de cartells de la Festa Major 2018.

El format del cartell ha de ser DIN A3 en orientació vertical i haurà d’incloure les frases Festa Major de la Llagosta 2018 i del 8 a l’11 de setembre. A més, cal reservar un espai per a l’escut de l’Ajuntament.

El jurat, format per professio­nals del disseny gràfic, representants dels mitjans de comunicació i membres de l’organització, seleccionarà les tres obres finalistes el dia 25 de maig (11 h) a la sala de plens de l’Ajuntament. La reunió estarà oberta al públic.

Les tres obres finalistes seran sotmeses a votació popular en un procés participatiu, que se celebrarà del 8 al 22 de juny. La ciutadania podrà votar al web del 08centvint o, presencialment, a l’OAC.

La comunicació del resultat final i el lliurament de premis tindrà lloc el 26 de juny (19 h) a la sala de plens de l’Ajuntament. S’estableix un primer premi de 500 euros per al cartell guanyador; un segon de 200 i un tercer de 100 euros.

Edicions locals