Nou pollancres en mal estat del carrer Estació es talaran a partir de dilluns

La inspecció feta al novembre als 33 exemplars de pollancre del carrer va determinar que nou tenien perill de caiguda

Societat

Pollancres del carrer Estació. Foto: 08centvint
Pollancres del carrer Estació. Foto: 08centvint

La Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta iniciarà aquest dilluns la tala de nou pollancres al carrer de l’Estació que segons un informe tècnic encarregat a l'empresa Árbol, Investigación y Gestión SL es troben en mals estat i presenten deficiències que poden ocasionar-ne la caiguda.

L’empresa que durà a terme els treballs, per un import de 3.420 euros, serà Parcs i Jardins de Catalunya SL. En una primera fase es deixarà la base de l’arbre, i d’aquí a uns mesos es treurà. Està previst substituir aquests nou pollancres per un altre tipus d’abre que s’adapti més al medi urbà.

Els treballs començaran aquest dilluns i està previst que durin uns tres dies. Durant aquest temps estarà prohibit estacionar al carrer Estació entre l’avinguda del Primer de Maig i el passeig del Pintor Sert, on d'altra banda ha començat la renovació de la vorera i l'enjardinament del tram del costat dels edificis.

El novembre passat, l’Ajuntament va encarregar un estudi per conèixer l’estat dels 33 exemplars de pollancres situats al carrer de l’Estació, al costat del Parc Popular. L’empresa Árbol, Investigación y Gestión SL va fer la inspecció de l’arbrat i va determinar que nou pollancres presentaven un estat deficient amb perill de fractura. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha decidit talar-los.

 

Edicions locals