Convocat el 35è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta

Dissabte (19 h) hi haurà un nou intercanvi cultural amb el Centro Cultural Andaluz de Viladecans i l'Asociacion Andaluza d'Horta

Cultura

Convocat el 35è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta
Convocat el 35è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta

La Llagosta

El 30 d'abril és la data límit per inscriure's al 35è Concurs de Cante Jondo Ciutat de la Llagosta convocat per la Casa de Andalucía. En aquesta ocasió el certamen estarà dedicat a Antonio Peña, cantaor de l’Hospitalet de Llobregat que ha guanyat en més d’una ocasió el concurs llagostenc.

La vicepresidenta de la Casa de Andalucía de la Llagosta, Yolanda Picó, ha explicat que “s’ha incrementat la quantitat del primer premi, que passa dels 1.000 als 1.200 euros”. La resta de premis es mantenen igual que l’any passat: 600 euros per al segon; 400 per al tercer, i dos accèssits de 200 euros per al quart i per al cinquè classificats.

Les preliminars es disputaran els dissabtes 5, 12 i 26 de maig i el 2 de juny, i les actuacions tindran lloc a l’antic Centre Cultural del carrer de la Florida. La final i el lliurament de premis es farà el dia 9 de juny al Centre Cultural de la plaça de l’Alcalde Sisó Pons. El dia 19 de maig, la Casa de Andalucía farà una pausa, ja que coincideix amb la celebració del Rocío.

Intercanvi cultural

D'altra banda, la Casa de Andalucía organitza aquest dissabte (19 h, al Centre Cultural) un nou intercanvi cultural, en aquesta ocasó amb l'actuació del Centro Cultural Andaluz de Viladecans i l'Asociacion Andaluza d'Horta de Barcelona. Com és habitual, a l'escenari també hi pujaran els quadres de ball de l'entitat: Algarabía, Azahar, Cristina i Meritxell.

 

Edicions locals