Una llagostenca a la candidatura alternativa a Domènech per encapçalar Podem Catalunya

Mercè Benages forma part del grup encapçalat per Noelia Bail, que defensa l'autonomia de Podem Catalunya

Política

Part del grup de Som Podem catalunya
Part del grup de Som Podem catalunya

La Llagosta

La llagostenca Mercè Benages forma part de la candidatura Som Podem Catalunya, liderada per Noelia Bail García, que aspira a disputar a Xavier Domènech la secretaria general de Podem Catalunya. La candidatura alternativa es presenta com "una opció política basada en la representació territorial, l'autonomia organitzativa i els valors feministes".

La candidatura està àmpliament representada i rep el suport de militants dels cercles dels principals municipis del Vallès Oriental, que aspiren a constituir el Consell Ciutadà de Catalunya, màxim òrgan de direcció política de Podem.

A banda de Benages –integradora social i dedicada a un projecte per promoure l'autonomia a la llar de persones amb malalties mentals–, també formen part de la llista Josep Nogués, Sandra Verdera i Sònia Massagué, de Granollers; Alicia Campuzano i Kike Fuentes, de Cardedeu; Daniel Flores i Mari Maqueda, de Canovelles; i Esther Resina, de Lliçà d'Amunt.

La votació de les primàries tindrà lloc entre el 5 i 9 d’abril. Som Podem Catalunya aposta per "mantenir l'esperit inicial de Podem per acabar amb l'antiga política. Un projecte polític determinat a defensar l'autonomia de Podem Catalunya, des de baix i amb la gent", apunten.

 

Edicions locals