La Murga lliura 1.308 euros per a recerca a l’Hospital de la Vall d’Hebron

Són els diners recaptats els dies 21 i 22 d'octubre durant la Fira de Tardor del municipi i en el marc de la campanya Junts per l’ELA

Societat

La Murga ha lliurat a l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Vall d’Hebron un xec amb els diners recollits durant la campanya Junts per l’ELA que es va portar a terme al municipi durant la Fira de Tardor, el 21 i 22 d'octubre. La donació, de 1.308,17 euros, anirà destinada a la unitat neuromuscular de l'hospital.

La Murga, La Llagosta + Activa, El Pícaro Teatro i alguns comerços de la Llagosta van portar a terme el cap de setmana del 21 i 22 d'octubre, en el marc de la Fira de Tardor, un seguit de propostes solidàries, entre les quals una recollida de donacions per a l’Hospital de la Vall d’Hebron en el marc de la campanya Junts per l’ELA.

La campanya va recollir 1.308,17 euros, que són els que s'han lliurat ara a l'Institut de Recerca de l'Hospital de la Vall d'Hebron. La campanya també va comptar amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Serveis de la Llagosta.
 

Edicions locals