El CIRD de la Llagosta ampliarà l'horari d'atenció psicològica

El servei, situat a l'Espai d'Igualtat de Can Pelegrí, atendrà 32 hores al mes en comptes de les 24 que feia fins ara

Societat

El Centre d’Informació i Recerca per a Dones (CIRD) de la Llagosta, situat a l’Espai d’Igualtat de Can Pelegrí, ampliarà l'horari d'atenció psicològica de 24 a 32 hores mensuals. Així ho ha aprovat aquesta setmana la junta de govern local de la Llagosta coincidint amb el 10è aniversari del servei i la celebració del Dia Internacional de la Dona.

La regidora d'Igualtat de la Llagosta, Conchi Jiménez, va explicar les novetats del servei durant la celebració dels actes del Dia de la Dona, que van tenir lloc dimecres a Can Pelegrí i que van incloure una benvinguda amb te i pastissets a càrrec de l’Associació Attadamon, de recent creació a la Llagosta; un acte institucional amb una explicació de les polítiques d’igualtat al municipi fent referència als 10 anys del CIRD, i la lectura del manifest del Dia Internacional de les Dones.

En l'acte, Jiménez va demanar per al 8 de març “sortir al carrer per continuar demanant la igualtat entre homes i dones”, i va indicar que "cal celebrar el desè aniversari del CIRD i posar en valor tot el que s’ha fet per arribar fins aquí”.

El CIRD atén casos de violència de gènere, qualsevol cas de discriminació, desigualtats laborals o temes més personals. En aquest sentit, l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, reivindicava l’ampliació del servei mensual del CIRD “perquè és una necessitat i, si cal, farem els esforços que calguin”.
 

Edicions locals