Detingut a la Llagosta el 'segon violador de l'Eixample' per violència domèstica

Alejandro Martínez Singul va ser detingut dissabte a la Llagosta i va passar la nit a la comissaria de Mollet

Societat

Alejandro Martínez Singul, conegut com el 'segon violador de l'Eixample', va ser detingut dissabte a la Llagosta acusat d'un delicte de violència domèstica en l'àmbit de la llar. El detingut va passar la nit de dissabte a diumenge a la comissaria dels Mossos de Mollet esperant a passar a disposició judicial.

Segons fonts policials, els Mossos d'Esquadra es van presentar a l'habitatge de la Llagosta on residia Martínez Singul, el 'segon violador de l'Eixample', després d'una trucada dels seus familiars en què el denunciaven l'home per una agressió a la mare i la germana.

Davant la presència dels Mossos d'Esquadra a l'habitatge, Martínez Singul es va negar a deixar-los entrar i va amenaçar els agents amb ganivets. Davant d'això, els responsables de l'operatiu policial van activar una unitat regional especialitzada en situacions de violència, tot i que finalment se'l va poder detenir abans que arribessin aquests reforços.

Un llarg historial delictiu
Martínez Singul, que va passar la nit de dissabte a diumenge a la comissaria de Mollet a l'espera de passar a disposició judicial, va sortir de la presó el 2013 després d'haver complert una condemna de 3 anys i 9 mesos per l'intent d'agressió a una menor de 12 anys, del qual ell va declarar-se sempre innocent, a més de denunciar persecució policial.

El 2007 havia quedat en llibertat després d'haver passat 16 anys a la presó per una desena d'agressions sexuals. Un cop al carrer, va ser detingut diverses vegades acusat d'exhibicionisme, motiu pel qual també va passar diversos mesos a la presó.  

 

Edicions locals