La Llagosta estrena un nou carnet digital per fer ús de la deixalleria

El canet es podrà recollir a partir de dilluns vinent a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania

Societat

Els veïns de la Llagosta podran recollir a partir de dilluns vinent, 15 de gener, a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament, el nou carnet digital de la deixalleria que permetrà beneficiar-se d'una bonificació en el rebut de les escombraries.

El nou carnet digital facilitarà el registre de l’ús de la deixalleria per aplicar posteriorment les bonificacions aprovades a les ordenances municipals, que actualment són del 10% quan es faci servir la deixalleria de 10 a 14 vegades, i del 15% quan l’ús sigui de 15 o més vegades.

El nou format digital permetrà anotar informàticament les vegades que es faci servir la deixalleria i, a més, a diferència del sistema actual, no caldrà lliurar el carnet a final d’any com fins ara, ja que el registre de l’ús de la deixalleria serà digital.

Durant aquest 2018 seran 144 persones i dos comerços els que gaudiran d'una bonificació del 10% en el rebut de les escombraries després d’haver lliurat a l’Ajuntament el carnet d’ús de la deixalleria. La xifra és similar a la del 2017, quan va ser 145 persones i dos comerços els beneficiats per aquesta mesura.
 

Edicions locals