Personatges Disney inauguren la pista de gel de la Llagosta

La pista estarà instal·lada a la plaça d'Antoni Baqué fins al dissabte 30 de desembre

Cultura

Mickey i Minnie Mouse, dos dels personatges més coneguts de la factoria Disney, van ser els encarregats, dilluns a la tarda, d’inaugurar la pista de gel sintètic de la Llagosta, una instal·lació temporal nadalenca que finalment romandrà oberta fins al 30 de desembre a la plaça Antoni Baqué –inicialment estava prevista fins al dia 24–.

Aquesta és la primera vegada que la Llagosta compta amb una instal·lació d’aquestes característiques gràcies a la iniciativa conjunta de l’Ajuntament i l’Associació de Comerç i Serveis (ACIS) de la Llagosta, que el mes de novembre passat van signar un conveni de col·laboració per dinamitzar el comerç local durant les festes de Nadal amb activitats paral·leles a les habituals.

En aquest cas es va optar per una instal·lació que no requereix el manteniment d’una pista de gel convencional, si bé la zona de patinatge ofereix les mateixes prestacions. L’Ajuntament fa inicialment l’aportació del cost de la instal·lació i posteriorment l’ACIS retorna el cost amb els ingressos que obtingui per publicitat i altres vies. Al seu torn, el consistori es fa càrrec del subministrament elèctric necessari per al funcionament de la pista.

La instal·lació, de 200 m2, està oberta fins diumenge de 17 a 21 h, i dijous, dissabte i diumenge també al matí, d’11 a 14 h. Del 25 al 30 de desembre l’horari serà d’11 a 14 h i de 17 a 21 h.

Per poder accedir a la pista de patinatge cal adreçar-se a qualsevol dels 50 comerços o establiments col·laboradors adherits a la campanya de Nadal de l’ACIS, que s’identifiquen amb un distintiu especial, i comprar un tiquet. Fora de l’horari comercial hi ha una taquilla a la mateixa pista.

Visita de personatges Disney
Aquest dissabte (17 h), al Centre Cultural, la colla dels Saltats ha preparat una festa infantil i familiar per rebre un dels clàssics de les festes nadalenques, el Pare Noel, que en aquesta ocasió estarà acompanyat de la màgica mainadera Mary Poppins i de bona part dels personatges de l’univers de Disney. Durant la trobada els més menuts podran fer arribar les seves cartes carregades de desitjos al Pare Noel.

L’aforament és limitat i, de fet, segons Saltats, aquesta setmana ja han quedat exhaurides les entrades –a un preu de 3 euros en forma de donatiu– per a un esdeveniment que està previst que s’acabi amb una gran nevada per a tots els assistents.
 

Edicions locals