L'empresa de trasters Trastering obre el seu primer centre del Vallès Oriental a la Llagosta

L'empresa que ofereix espais d'emmagatzematge estarà ubicada al polígon llagostenc

Economia

L'empresa Trastering inaugura el seu primer centre de self-storage al Vallès Oriental. El centre estarà al polígon de la Llagosta, un punt estratègic per a l'empresa perquè, per la seva ubicació, podrà oferir servei, a més del propi municipi, a municipis de l'entorn com Mollet del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Montcada i Reixac, Ripollet, Cerdanyola, Sant Fost i Martorelles.

Després de les obertures dels centres a Gavà-Barnasud i Vilanova i la Geltrú, Trastering prossegueix el seu procés d'expansió per la zona del nord-est de Barcelona. Trastering ofereix els seus serveis no només a particulars sinó també a  pimes i autònoms que podran llogar magatzems "dotats de la màxima seguretat, tant física com electrònica, i amb accés directe en planta baixa, per guardar les seves mercaderies i eines de treball", expliquen des de la firma.

El centre de Trastering la Llagosta disposa, d'una banda, de vigilància 24 hores amb càmeres d'alta definició i radars volumètrics de doble tecnologia. D'altra banda, els mòduls d'acer marítims estan equipats amb cadenat de màxima seguretat protegits per una caixa d'acer Corten.

L'entrada als magatzems de la Llagosta és lliure de 6 a 24 h, els 365 dies de l'any. Així mateix, l'accés es realitza amb el propi cotxe, aparcant just davant del traster o magatzem (tots ells en planta baixa). "D'aquesta manera, el procés de càrrega i descàrrega resulta fàcil, ràpid i còmode, amb el consegüent estalvi de temps i dolors d'esquena que això suposa", apunten els responsables de l'empresa.

Trasters i guardamobles per a particulars
El nou centre de Trastering la Llagosta també ofereix trasters i guardamobles per a aquelles famílies que busquen un lloc de desfogament per alliberar espai al seu domicili o que estan en procés de mudança i necessiten un lloc en el qual guardar les seves pertinences.

Trastering ofereix un sistema de lloguer flexible que possibilita disposar d'un espai amb les dimensions que es necessitin, oferint trasters i magatzems de quatre mides diferents: 3,5m2, 7m2, 10,5m2 i 14m2.

Edicions locals