El comerç de la Llagosta celebra dissabte la Fira de Tardor

La trobada, organitzada per l'Associació de Comerç i Serveis de la Llagosta, comptarà amb un nodrit programa d'actes

Economia

L’Associació de Comerç i Serveis de la Llagosta organitza aquest dissabte la Fira de Tardor. La mostra del comerç i la gastronomia del municipi tindrà lloc entre les 12 i les 23 h al Parc Popular, el carrer Estació i el passeig Pintor Sert, i comptarà amb una agenda d’actes d’allò més carregada.

El dia començarà amb la inauguració de la fira a càrrec de l’alcalde i una concentració de cotxes antics al carrer Estació (12 h), i seguirà amb l’animació infantil del grup Tell (12.30 h); jocs tradicionals infantils al Parc Popular amb la col·laboració de la Llagosta + Activa (13 h); inflables per als més petits al Parc Popular (de 12 a 15 h); un vermut solidari amb Junts per l’ELA i La Murga (13.30 h) i un concert de rumba amb el grup El Rumbo (14.30 h).

A la tarda hi haurà una passarel·la de moda a l’escenari (17 h); inflables per als infants al Parc Popular (de 17.30 a 20.30 h); un espectacle de dansa amb La Room a l’escenari (18 h); una botifarrada solidària amb Junts per l’ELA i La Murga (18.30 h); l’animació del grup Tell al voltant de la fira (19 h); un concert amb el grup musical Mar i Cel (21 h) i la celebració del fi de fira (23 h).

A més, durant tot el dia hi haurà un photocall, i a la tarda animació del grup de teatre per tota la fira.
 

Edicions locals