Arrenca a la Llagosta el festival 3 de Teatre

El municipi comptarà amb una dotzena de propostes teatrals durant tres dies

Cultura

Aquest divendres s'estrena a la Llagosta el festival 3 de Teatre, tres dies en què el municipi comptarà amb una dotzena de propostes teatrals. El tret de sortida serà aquest divendres (20 h) al Centre Cultural amb una gala de música, teatre i humor.

Música, humor, teatre, premis i sorpreses conformaran una vetllada que comptarà amb la presència dels actors i còmics Toni Cano i Gabriel Córdoba. Les entrades per a aquest esdeveniment encara es poden recollir a l’OAC al preu de 3 euros.

D'altra banda, a l'escenari de la plaça d’Antoni Baqué hi haurà diverses propostes teatrals. Demà dissabte al migdia es podrà veure Ai rateta rateta, de la companyia El Replà, una història diferent del tradicional conte La rateta que escombrava l'escaleta. A les 18 h, serà el torn del primer 3 de Cabaret, amb Ken Cia, Improtopia i dues propostes a càrrec de companyies locals.

Diumenge, a les 12 h serà el torn de Ricky, el professor de tennis, que farà unes classes molt particulars d’aquest esport. A les 18 h hi haurà la segona sessió de 3 de Cabaret amb Pablo Super Star, Can Ducks Fly i una nova mostra dels grups locals.

L’altre escenari de la programació del festival serà el Centre Cultural. Dissabte a les 20.30 h es representarà Rhümia, de Martí Torras, una proposta que va més enllà d’un espectacle de circ i que vol ser un cant a l’esperança i a la necessitat de riure.

Diumenge, per tancar el festival 3 de Teatre, la companyia Impro Barcelona portarà a escena Comando Impro, una proposta inspirada en els agents de policia dels anys 70 de sèries com Starsky i Hutch, que, amb el seu equip, seran capaços de tot per fer riure el públic. L’obra començarà a les 20 h. Les entrades per als dos espectacles es poden comprar anticipadament a l’OAC per sis euros. El dia de la funció valdran nou euros.
 

Edicions locals