Actes clàssics i habituals a la festa llagostenca

A les nits el protagonisme serà per a les orquestres, els concerts i la discoteca, música per a tots els públics

Cultura

La celebració de la paella popular, el campionat de dòmino i de futbolí, l’elecció de la pubilleta i l’hereu, les sardanes, el correfoc, la sangriada –que ja arriba a la 26a edició–, el corre-tasques, les demostracions de dansa, zumba i arts marcials, el concurs de truites... són alguns dels actes habituals i imprescindibles en la disbauxa llagostenca.

També els espectacles infantils tindran el seu protagonisme, per exemple amb la diada infantil de diumenge o amb l’espectacle familiar Llop Ferotge, de la Cia. Príncep Totilau, dissabte (12 h) a la plaça Antoni Baqué. Dilluns també hi haurà la cercavila familiar gegant i la festa de l’escuma amb l’animació de Jordi Callau.

Nits de concerts
Les nits de concerts, música i discoteca són un clàssic de qualsevol festa major. A la Llagosta, l’oferta serà àmplia i variada. Divendres serà el torn de les bandes locals Estrés, HcB-Bagaudas, The Happy Funeral i RAR a la Markesina del Parc Popular (23 h), així com de la nit de discoteca amb la millor música electrònica del moment al VIP’s Killing the Summer 2017 a l’espai de concerts del Centre Cultural (23.30 h). 

Dissabte, l’Associació de DJ’s de la Llagosta VIP’s retrà tribut a les millors sales i discoteques dels anys 90 amb Retro Party 90’s (vol. 2). A l’espai de concerts, a partir de les 23 h, actuaran els santfostencs Psychotropic Swamp i el grup Versión Imposible.

Diumenge, la plaça Antoni Baqué acollirà a partir de les 22.30 h el concert de la Big Mama Montse Band, mentre que l’espai de concerts viurà una sessió de karaoke popular i els concert de Bri, bri, bli, bli (Tribut a Extremoduro) i  música de dj amb Barraka Rock. La Markesina del Parc Popular tornarà a ser l’espai de discoteca amb Electronic Fluor Party, el millor so techno i trance acompanyat de la llum de barretes fluorescents.

Pel que fa a les orquestres de ball de nit (24 h), l’escenari estarà ubicat al carrer Estació. Divendres hi actuarà l’orquestra Swing Latino, dissabte l’orquestra Cadillac i diumenge l’orquestra Conexión.
 

Edicions locals