Javier Ruiz Liarte dirigirà el CD la Concòrdia

L'equip es reforça per no haver de patir la temporada vinent

Esports

Javier Ruiz Liarte, de 57 anys, va signar com a nou entrenador del primer equip del CD la Concòrdia per a la temporada 2017-2018. La temporada passada es va fer càrrec a mitjans de curs del Rubí, a la Primera Divisió de futbol sala femení, amb l’objectiu de mantenir la categoria, però l’equip va acabar baixant. La seva carrera ha transcorregut bàsicament per equips masculins de lligues estatals, com el Ripollet, el Lloret, el Sant Celoni, el Montcada o el Terrassa.

Liarte supleix la baixa del tècnic Iván Beas, que va desvincular-se del club en acabar la temporada després d’assolir l’objectiu de la permanència. El nou tècnic confia mantenir-se en una zona còmoda de la classificació i aspirar a quedar entre el tercer i el cinquè a la lliga. 


Iris Gutiérrez, directora esportiva del club, ha apostat per donar continuitat a la plantilla de l’any passat, amb l’única baixa de Lali, i incorporar quatre jugadores: les ales-pivots Ana Domingo, Alba i Ságrida Vivancos Tosti i l’ala-tanca Ainhoa. Igual que l’entrenador, totes elles provenen del Rubí i, per tant, tenen experiència en la Primera Divisió Nacional de futbol sala. 


L’equip começarà la pretemporada la darrera setmana d’agost o la primera de setembre.

Edicions locals